Nimic

Buna seara, K.G.

Nu ti-am mai scris demult, insa nu cred ca mai conteaza explicatia. Imi pare rau daca ce o sa citesti o sa te perturbe in vreun fel. Stiu bineinteles ca orice fel de confidenta e indecenta, cu atat mai mult cele negative. Poate si din cauza asta nu ti-am scris mult timp. Insa deocamdata doar tu ai mai ramas.

De cateva luni, simptomele au devenit interesante. In majoritatea timpului dorm sau sunt semiconstient. In ambele stari, vad, simt si aud secvente de poveste cat se poate de interesante. Cateodata oribile, de cel mai multe ori grotesti. In foarte putine cazuri ingrozitor de dureros de frumoase. Franturi de senzatii, stari si chiar situatii. Toate, mult mai puternice decat orice am trait in ultimii ani.

Cand ma trezesc, pastrez organic, un timp, ramasitele lor. Care se retrag incet si lenes din cap, din piept si din stomac. Si fiecare bucatica din mine incearca sa le agate si pastreze. Apoi ramane doar un nod in gat, dezgustator, un ultim prag de dinaintea vidului total. Dupa tristetea si panica ca ai pierdut ceva, dupa ce ultima urma de senzatie irepetabila dispare, nu mai ramane nimic. Nici macar amintirea ei. Pentru ca se sterge din cap, ca un vis pe care oricat te-ai chinui, nu il poti rememora decat deformat, vag si insipid.

Secventele astea nu se pot inlantui, pentru ca de fapt nu formeaza o poveste.Sunt doar franturi disparate din povesti diferite, cu personaje, situatii si emotii diferite. Asa ca incet-incet se indeparteaza unele de altele si de mine, pana cand dispar de tot. Pentru mine si pentru oricine.

Pana la urma, dragul meu K.G., iti dai seama ca majoritatea dintre noi nu au o poveste a lor, a vietii lor infecte sau superbe. Ci doar o colectie inutila de secvente de povesti care nu se leaga. Un amalgam instabil, care foarte curand devine inutil, apoi intra in non-existenta.

Si inca ceva, totusi!

Chestia Aia, o sti? ... de la inceputul unui vis frumos, in care totul se intampla exact asa cum ai vrut intotdeauna si nu iti lipseste nimic... Si, fix atunci, apare si Chestia Aia, gandul ala oribil: " Si visul asta o sa se termine si dupa n-o sa mai fie din nou nimic. Si apoi o sa il uit. O sa uit tot."

Cam atat.
Sper sa nu ma intelegi.
Niciodata.
Deloc.

Ma duc sa ma culc.
Noapte buna!

D.R.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Leac impotriva depresiei

Caută două rîme prietene, de sex feminin. Tinere. Nu mai lungi de 7 cm. Scoate miezul dintr-o franzelă nici prea proaspată,nici prea uscată. Fă alte 7 rîme din miez. Asează-le pe toate in franzela scobită. Pune-o in cel mai drag loc din casă. Şi aşteaptă 7 zile. Dacă cele 9 rîme s-au împrietenit scapi de depresie pe viaţă, dacă nu trebuie sa mai încerci de 7 ori. Baftă.

Dida Rimaru spunea...

N-a mers da' m-am ras.
Leac la caterinca ieftina borsita ai?
Daca da, io zic asa: incearca-l cateva zile, apoi mai scrie ceva aici si ne dam cu parerea toti.
Daca nu, ai pus-o.
Hatrule, mehenghiule, te pup!

Anonim spunea...

Ce tare! E super, chiar laser. Îmi doresc, de mic, să fac un forum. De ce să nu începem acum?
Uite, eu am găsit leacul la caterinca ieftină, chiar borşită:

Caută trei rîme duşmane,de sex feminin,desigur. Tinere, proaspete, zemoase şi dolofane. Să pârâie când le strângi în palme. Când le ai găsit, te ai lecuit.

Anonim spunea...

Draga Dida, mi-am permis sa iti "prescriu" acel leac pentru ca stiam ca ai simtul umorului, olteneste vorbind, mai vere. Dar vad ca nu.
Iar leacul tau, K.G, este genial. Vezi, asta ne apropie. Noi vedem in rame ceva bun. SA nu uitam ca sunt o delicatesa fie pentru stomac, fie pentru spirit. Pe curand.

Anonim spunea...

Leac la caterincă ieftină borşită...

Se dau prin făină de oase 6 ochi proaspeţi, de preferat ai unor rude de gradul 1 si 2, nu mai indepărtate de 2 jumate. Toţi verzi-gălbui. Se adaugă cîteva degete inelare, fără inele pe ele dacă se poate, si cu unghiile tăiate neapărat. Se bat cu ou de omidă vaduvă preţ de 6 minute pe ceas cu cuc.
Pe un fund bătut bine de mic, se taie julien 6 perechi de buze, neapărat smulse în timpul unui sărut.
Toate ingredientele se bagă intr-un blender. Se consuma rece cîte 6 picături, la 6 dimineaţa, timp de 6 zile.
Eu am încercat.:):::)))

Trimiteți un comentariu