Avere, blogheală şi valuri riscante

Salut

Razele de soare îmi mângâie trupul golaş. Aştept relaxat un telefon important, în tot acest timp savurez o băuturică rece şi mai trag cu ochiul la momeală să văd dacă trage peştele. Ieri am prins două bucăţi babane...atâta ochiu. Conturile mele elveţiene sunt pline. Nu mă aşteptam să meargă treaba cu blogheala aşa de bine, să nu mai menţionez de burse şi speculaţii. Cum ziceam cu ceva vreme în urmă, există şi riscuri. Chiar acu o săptămână şi ceva, îmi scapă ora, am plecat cu iahtul (cel de terfeleală) la plimbare. Simţeam nevoia (după o mega petrecere într-un club personal...realizezi asta)! Ce am făcut şi cum am ajuns pe o insulă este irelevant, important e că am fost atacat din mai multe direcţii de nişte piraţi ninja. Dar nu îţi face probleme, noţiunile mele de bază ca agent de pază şi-au spus cuvântul...din nou.

- Mai doriţi magiun, domnule? mă deranjează sluga personală
- Mai târziu, micuţule! Mai târziu! zic

Acest deranj mă costă pierderea inspiraţiei, în plus sună telefonul internaţional. Pentru cei care nu mă cunosc mă numesc Boris Matei Ştüţ, am 58 de ani şi am fost agent de pază. Mai vorbim. Te pup!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Borise, o arzi aiurea prin helvetia... te pup

cineva... spunea...

Aleluiaaaa!!! Credeam ca te-am pierdut.
Pentru cei care nu il cunosc, Boris e un "baiat de milioane". ( din bursa facuti, evident).
Relaxeza-te, draga. Multumesc pentru rulmeti si garnituri, sau ce-or fi fost alea. Sunt din nou pe uscat.
Frumos barbat!!!
Te pup!

Anonim spunea...

)#); ” [2]. https://imgur.com/a/1sgXVu1 https://imgur.com/a/vzDJZYu https://imgur.com/a/0GasMcd https://imgur.com/a/oeGGxcn https://imgur.com/a/BsfG9t6 https://imgur.com/a/CYrYtSp https://imgur.com/a/LPbJ4TV

Trimiteți un comentariu