Aproape treaz

Un vis speriat poposeşte lângă fântâna părăsită. O fântână foarte urâtă şi fără capac, ce ar fi de remarcat este faptul că e parfumată. Reţine asta! Visul cu părul răvăşit îşi odihneşte picioarele umflate şi bătătorite pe o piatră cu o formă diferită de celelalte pietre, îşi deschide atent buzunarul din partea dreaptă şi scoate o sticlă cu lichidul ce urma să-i răspundă la întrebare. Reţine şi asta ! Dinspre răsărit tocmai vine o briză însoţită de soare, evident. În acel moment se produce sărutul, ce umblase haotic toată noaptea printre umbre şi stele. Este sărutul de despărţire, de întâlnire şi de regăsire.

- Nu mai văd, nu mai simt...doar aştept! şopteşte bursucul trezindu-se înainte de operaţie

3 comentarii:

cineva... spunea...

Tot e bine ca s-a trezit. Ca am auzit ca sunt bursuci care nu se mai trezesc. Fie ca e inainte, fie ca e dupa operatie.
Ce interventie face bursucul tau?
Sper ca nu de infrumusetare, ca si asa era frumos rau.
Cu bine. Insanatosire grabnica bursucului.
Ca vorba aia: am vazut si bursuci fericiti.

victor spunea...

Salut!
Inscrie-te pe http://groups.yahoo.com/group/publicitatenecenzurata
Poti sa postezi mesaje cu linkul catre blogul tau fara ca respectivul mesaj sa fie cenzurat. Grupul se vrea a fi unul unit, in care membrii sa se ajute unii pe altii prin accesarea linkurilor. Deci cu cat suntem mai multi, cu atat mai multi vizitatori vei avea pe zi.
Grupul nu este unul care vrea sa faca trafic nerelevant. Recomandam fiecaruia sa citeasca ce posteaza ceilalti si, eventual, sa comenteze, pentru ca si ceilalti fac la fel.

Adrian spunea...

Salut!

Ma numesc Moisa Adrian, sunt pictor aerografist in Iasi si lucrez in domeniul tuningului auto.

Am lansat recent un site cu galerie si blog pentru lucrarile mele. As vrea sa iti propun un link exchange site-wide sau intre posturi (guest post). Am in jur de 800 de vizitatori unici pe luna si cifra este in crestere rapida.

Poti vizita site-ul la www.adrianmoisa.ro. Ma poti gasi pe Y!mess: desene_aerograf sau la telefon 0743521412.

Adrian Moisa, galerie aerograf

Mii de multumiri,
Adrian

Trimiteți un comentariu