Scrisoare

Dragă Ionela,

Sper să citeşti scrisoarea asta, ştiu că pe celelalte le-ai refuzat, am chitanţa de la poştă. Nu am mai băut de 2 luni şi 7 zile, mă simt mai bine, ciroza s-a liniştit. Aştept cu nerăbdare să imi iau concediu şi să vin la tine. Ţi-am văzut cele două filme, de 10 ori fiecare, sunt nespus de impresionante, în special ultimul "Miezul din migdală", realmente m-au marcat cuvintele tale, după ce ai tras scena cu piscina, te-ai şters la guriţă şi ai spus: "eu nu reneg copilul din mine, îl iubesc". Dumnezeule, nu pot uita acele cuvinte! Din această cauză îmi cumpăr zilnic, de la mega, ulei de migdale şi mă ung pe tot corpul, adorm gândindu-mă la tine.
Am strâns nişte bani şi anul ăsta vreau să termin casa din Feteşti (termopane, izolaţie, jacuzzi şi terasă, cum îţi place ţie!). Vreau să fie cadoul pentru ziua ta. Abia aştept să faci 18 ani, şi, atunci ne vom căsători în faţa domnului părinte din satul nostru natal, vom avea cinci copii, parcă îi văd cum zburdă prin curtea noastră mare.
Mi-am cumpărat maşină (A8, cum îţi place ţie!). Când mă întorc, pe 27 luna asta, am să te duc la molul ăla construit recent. Promit!

Pişcoţelul tău, Bruno.

3 comentarii:

Ionela spunea...

Bruno, uite care-i treaba. Pana acuma eu n-am vrut sa-ti spui da' daca tot stie tot satul mai bine afli de la mine decat de la ei. Eu nu ma mai intorc la tine! Toate termopanele tale si toata terasa aia a ta nu face doi lei pentru mine. Nu te mai iubesc si esti un betiv care nu stie ce fata sunt eu si nici nu ai grija de mine ca numai gura aia e de tine. Asa ca lasa-ma in pace si daca vrei sa stii eu plec de la mamica si nu in Spania ca toate curvele alea de m-ai inselat tu cu ele acolosa la tine ci in Olanda bai asta. Tocmai la Amsterdam. Am cunoscut un baiat care ma ia cu el acolo ca el e de acolo si care ma iubeste si graviteaza in jurul meu asa cum mi-a zis mie Cecilia de la Bucuresti ca trebuie sa faca unu care te iubeste, nu ca tine bai bruta autista. Deci asa sa stii ba baiatule ca blestem si ziua care te-am cunoscut. Sa nu ma mai cauti si sa-l lasi si pe Bebe in pace si pe mamica.

k.g. spunea...

Ma asteptam. Cand am plecat la munca peste hotare, acum 2 ani, sa fac bani pentru a pune ceva pe masa si sa-ti platesc scoala, am vazut in ochiul tau, cel natural, o tradare (imi pare rau pentru celalalt, nu am vrut, eram beat. dar ai meritat-o, asta e cert). Te-am chemat de nenumarate ori sa vii la mine, dar ai refuzat mereu, credeai ca te pun la munca. Acum aflu ca pleci la Amsterdam cu ala, pai nu pun eu mana pe el. Dar de, omu se duce unde e platit mai bine.
Oricum, una peste alta, eu ma duc la Fetesti sa termin casa. Cand te intorci iti rup rinichii! Sa nu mai zic de Bebitza, ori il bag in spital ori in puscarie. Numai hodoroaga aia de ma-ta te-a invatat sa nu ma iubesti, sa vezi ce-o rup cu bataia.
In final iti spun ca esti o proasta, o stricata si iar o proasta. Mi-ai ranit inima, dar te astept.

Inca piscotelul tau, Bruno.

Ionela spunea...

Tu n-ai fost niciodata piscotelul meu, decat m-ai pacalit cu vorbe multe si cu parfumuri si cu hainele si cu toate pachetilii pentru mamica si taticu cu care m-ai amagit tu. Crezi ca nu stiu ca setul de bonfaiere pe care i l-ai trimis lu taticu il furasei de la lucrarea lui baba aia? Esti un hot si un alcoolic si maine de dimineata ma duc la Bucuresti si de acolo direct la Amsterdam si nu mai vreau sa mai aud de tine nicioda. Si daca cumva iti trazneste prin capul ala de bolnav sa-i faci rau lu mamica sa stii ca Bebe te face bucati ca deja e anuntat ca te intorci acasa. Si sa stii ca toti anii astia care ai lipsit tu din Fetesti eu m-am distrat cu o suma de baieti care venea de la Bucuresti si de la Constanta si care toti avea bani si masini luxoase si care se distreaza in fiecare sambata seara la noi la discoteca si care imi facea toate poftele. Asa, ca sa-ti fac tie si la curvele tale in ciuda ca te urasc de nu mai pot.

Trimiteți un comentariu