jurnal de bord 28.5

Am luat o pauză. Mă simt ceva mai bine, cred. Ascult la walkman ul personal nişte melodii vechi şi plăcute. Am primit un minicomputer conectat direct la puntea centrală, astfel; îmi pot analiza liniştit datele recuperate din harddisk urile de avarie după JKR28, nava mea, ba chiar îmi pot continua scrierile în jurnalul electronic găzduit de serverele aflate pe SK7.

Acum 7 ore am făcut o oprire pe ALPHA3, în urma unei recepţii de semnal cu privire la înregistrarea navelor de gabarit mare care doresc să treacă frontiera, în ultimii ani s au schimbat multe. Pe lângă înregistrare, s au efectuat şi un schimb de personal, provizii şi câteva informaţii confidenţiale, lipsa de încredere în transmisiile radio ne determină să o facem personal. În 25 de minute ne am întors pe orbită...Ce de parametrii pentru verificare ! am pornit procesul de accesare a datelor stocate pe hardisk ul 1. Cred că o să analizeze 2 zile. Şi când te gândeşti că sunt 4 hardisk uri. Ah, ce melodie. Se potriveşte perfect cu peisajul trist şi înfricoşător, ce l zăresc pe fereastra foarte mică din încăpere...

Pâlpâie ledul de contact. Sunt chemat pe punte.

run 5tx.dll file
end of transmission_

2 comentarii:

Anonim spunea...

In toate calatoriile pe care le-am intreprins m-am lovit de aceasta neincredere. Sunt obisnuit. Au fost situatii in care a trebuit sa asteptam rabdatori sa treaca zeci de ani pentru ca sa fim crezuti. Este important sa intelegi, mai intai tu, pentru ca mai apoi sa transmiti semenilor tai. Poate parea putin exagerat dar tu esti alesul. Da, tu, K. G. Pirel. Motivele le stii, cred. Revenind, e important sa intelegi ca toate schimbarile prin care a trecut rasa voastra au durat epoci la rand. Insa aceasta transformare, de fapt motivul pentru care ma aflu aici, este una a mintii si nu a corpului. Avand in vedere evolutiile la care am mai asistat, cred ca aceasta va fi cu adevarat impresionanta, un cataclism. Sunt sanse mari ca tu sa faci parte din ultima generatie de homo sapiens. Nu imi este permis inca sa-ti vorbesc despre natura acestei transformari, nici noi nu stim inca cum se va produce. Tot ce pot sa-ti spun cu certitudine este ca in cativa ani se va sfarsi totul. Nu exista cale de intoarcere si nu mai exista viitor, cel putin pentru lumea pe care voi, oamenii, o cunoasteti acum. Toate sperantele si visurile voastre ar trebui sa se incheie acum. Ar face totul mult mai usor de suportat. Atat pentru acum.

Anonim spunea...

In esenta, cuvintele tale graiesc adevarul, orice inventie are si parti negative. Sa luam un exemplu simlu:ceasul, dar sa nu ne hazardam. Problema mintii este complexa, foarte complexa, am analizat 2 zile la rand situatia, fara somn si apa, doar paine si am ajuns la o concluzie suficient de concreta, pe care nu o comentez acum, e prea devreme, toate la timpul lor, cum zicea un scriitor chinez.

PS. Cu cat zici ca dai biblia?

Trimiteți un comentariu