Scenariu anonim

Locaţia: ghetou, pe stradă, sub un stâlp ce lumina în jur

Ora: fără importanţă

Decorul: gălăgie, noapte, hitmanele de casetofon 2x3000 W, tomberoane prea pline, miros specific, aurolaci, sticle

Scenariu: Scrisoare anonimă

Dragă Ileano,

Aş vrea să-ţi scriu câteva rânduri dar nu pot. Sunt mort de beat. Am rugat un aurolac să scrie în locul meu, contra a 2 litri de diluant calitate superioară, cred că e vopsitor. Nu ştiu cum îl cheamă dar bănuiesc că se intitulează Racheta, aşa îl strigă prietenii lui.

Mă doare capul de o săptămână. Nu ştiu cauza, dor de tine sau de la băutură. Ieri am adormit rezemat de un perete cald, lângă scara unui bloc. Dimineaţă am realizat că e peretele transformatorului din colţ. Mă gândesc la tine în fiecare zi şi plâng, apoi mă apuc de băut. Cât mai stai în Spania? Ai plecat de 3 luni şi nu dai niciun semn de viaţă. Locatarii blocului vor să mă evacueze, nu mai am bani nici de pâine. Cum să plătesc întreţinerea? Eu cu ce îmi achiziţionez băutura.

M-a vizitat recent tanti Lucica, cică a venit să vadă cum o mai duc dar adevărul e că venise după cei 8 mii de euro. Vreau să mă omor dar mereu îmi trece după primul pahar. Am vândut televizorul şi aragazul, urmează frigiderul dar aştept să se liniştească lucrurile. Totuşi, sunt în dubii cu frigiderul, mă gândesc unde mai ţin băutura la rece. Încep să te urăsc, m-ai abandonat fără să-mi spui de ce pleci şi ce vrei să faci. Am amanetat lanţul şi verigheta de la nasu' Centaurion, sper să nu se supere şi nici tu, îmi este foarte sete.

Sper să te întorci în timp util sau măcar să-mi trimiţi o scrisoare.

Numai bine.

P.S. A murit baba de la 3, cea cu mulţi câini. Ce crudă e viaţa.

Concluzie: (în desfăşurare)

3 comentarii:

Anonim spunea...

:))))))))))))))))

Anonim spunea...

Raspuns de la Ileana

Mi corason,
Achi, pardon... aici in Spania e foarte cald. Mucho calor, mi amor. Mi-am luat de mai multe ori bilet de regresar, pero..pardon, dar, cum ma puneam la drum , cum ma lua cu lesin, ca stii ca sufar de caldura. Ca altfel eu am vrut sa ma intorc acasa, corason guapo ce esti!!!
Dar dupa cate spui, ca ai vandut tot din casa, cred ca mai raman sa strang bani, sa cumpar ce ne lipseste. Ti-am zis mereu ca iti voi spune ADIOS daca mai bei. Esti un bastardo, claro. Uite, m-ai enervat si cand ma enervez urlu pe espaniol.
Pero, te kero mucho, mucho. De asta m-am si gandit sa ma marit cu Juan, un mos de-aici, doldora de di nero. Sa nu suferi de gelozie mi amor, o fac doar pentru tine, sa iti poti cumpara gambrinus la litru pana la batranete.
M-am intalnit aici cu nepoata-ta, Lucica, iti trimite un embraso mui fouerte, adica, te imbratiseaza...
Me duele corason de dor. Poate vin vara cealalta, daca nu ma ia iar cu lesin. Adios, mi amor. Un besso!!!
Juanita

Anonim spunea...

La dracul, Ileano. Am sa mor.

Trimiteți un comentariu