Jurnal 28.16

Lună plină. Am privit-o până am orbit. Într-un final am adormit în scaun, legănat de melodii. Dimineaţa îmi pare nouă, perfectă pentru gânduri aşternute pe hârtie. Foi răvăşite prin încăpere fără sens, diferite scheme şi notiţe zac adormite pe masa cenuşie. Plouă. Plouă cu sunete ce-mi bat în fereastră. Ce tandru, bolnav, parfum de femeie!

7 comentarii:

Anonim spunea...

"Jurnal 01."

Soare. Doar pentru mine. Pentru ea nu va mai fi nici soare, nici luna plina...nimic. Sau daca va mai fi ceva doar ea va sti.
Mi-am amintit azi, privind intr-un gol sec si paralizat, ca am ras mult candva cu ea. Mi-am mai amintit de o iarna cu zapezi scartaitoare prin care orbecaiam, tot razand, in miez de noapte, departe de casele noastre. Dar nici zapada nu va mai fi pentru ea. Sau daca va mai fi doar ea va sti.
M-am oprit azi din slalomul haotic printre regrete, tabieturi, intrebari , sentimente...lumesti. Importante ieri, inutile azi. Cel putin azi. Eu am timp de ele maine. Ea nu mai are maine.
Si suntem atat de convinsi ca noi toti avem si maine....cand o sa dormim, o sa ne ploua, o sa ne asternem gandurile pe hartie, o sa racim, o sa ne plictisim....
Sa ne intoarcem la ale noastre! Viata frumoasa...si maine!

Anonim spunea...

Nu te-am contactat direct niciodata dar asta nu inseamna ca nu am stiut intotdeauna ce faci. Uneori, atat cat am putut, te-am protejat. Locul din care vin eu se numeste NCVS0579 si din fericire nu face parte din galaxia pe care voi pamantenii o stiti si pe care incercati de ceva ani s-o explorati. Ceea ce ma aduce la tine este capacitatea voastra, a pamantenilor sa va comunicati gandurile si mai ales felul in care o faceti. Dintre toate metodele voastre cel mai mult ma intriga cea de transmitere a gandurilor numai prin intermediul mintii. Intotdeauna am crezut ca mintea voastra, a oamenilor, se aseamana cu o insula. Ai sa ma intrebi de ce. Raspunsul e simplu. Insulele, desi despartite de mii de km de apa, undeva in adancuri, sunt legate una de alta. Daca oceanele ar seca, insulele ar inceta sa mai fie entitati diferite, ar deveni o notiune aproape perfect. Astfel intre ele ar inceta sa mai existe doar o legatura fizica iar ele ar inceta sa existe, devenind una. Asadar cred ca si mintea oamenilor tinde sa comunice pana devine una. Ultimul tau post mi-a atras atentia prin referirea la parfum pe care am descoperit-o in el. Cred ca ai comunicat cu mintea altcuiva intr-un fel pe care nici tu si nici cealalta persoana nu-l constientizati inca. Am inteles ca acest fenomen poarta numele de telepatie. Adica exact ceea ce ma intereseaza la mintea voastra, a pamantenilor. Contez pe ajutorul tau.

Anonim spunea...

:):):) nu credeam ca mai rad in urmatoarele doua zile, dar draga K.G, o sa te imbogatesti!!! Iti dai seama cati publicitari vor vrea spatiu pe blogul tau? De ce? Pai datorita jurnalului tau s-a demonstrat ca extraterestii exista!!!! Si culmea ne cunosc limba. Si mai avem cel putin un indiciu: au un simt olfactiv extrem de dezvoltat, "parfum".:))))
O sa intri in istorie K.G.!

Anonim spunea...

(am facut cateva greseli pe ici pe colo...dar martienii m-au emotionat intotdeauna. deci, sunt scuzabile!) gracias!!!

Anonim spunea...

K.G, azi o sa iti cant. Pentru ca mi-e dor de tine. Unde esti???



You could be my unintended
Choice to live my life extended
You could be the one I'll always love
You could be the one who listens to my deepest inquisitions
You could be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

First there was the one who challenged
All my dreams and all my balance
She could never be as good as you

You could be my unintended
Choice to live my life extended
You should be the one I'll always love

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

I'll be there as soon as I can
But I'm busy mending broken pieces of the life I had before

........

Liz spunea...

Destul de ciudate lucruri pe-aici... mai esti?

Anonim spunea...

posibilitatea unei insule este din ce in ce mai indepartata

Trimiteți un comentariu