Amortizoare, mici

Se trânteşte uşa dulapului ? Te supără zgomotul ?
Foloseşte amortizoarele pentru mobilier !

Montaj: Amortizorul se aplică în partea superioară, centrală ori inferioară (ori unde doreşte inimioara) dar să fie opus de balamale. Variantele de montare sunt două, astfel; Direct în cantul mobilierului, prin găurire cu burghiu (în funcţie de diametrul amortizorului) unde se introduce, delicat şi uşor forţat, amortizorul simplu. O altă variantă, cu ajutorul unui suport pentru amortizor (suport ce se achiziţionează odată cu amortizorul) care se aplică cu holzşuruburi (1 sau 2, în funcţie de modelul suportului) pe peretele mobilierul.

Observaţii: Nu se aplică pe uşă ci pe partea fixă, poziţia trebuie să fie perpendiculară pe uşă. Amortizorul (în poziţia închis) trebuie să fie cel mult la nivelul părţii fixe (altfel, nu se închide uşa şi face încă zgomot)

În cazul unei abordări profesioniste şi mai scumpă, nu se vor lua în seamă cele de mai sus, se vor folosi balamale cu amortizor.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Propun o instruire periodica. Si am o rugaminte. va rog sa vorbiti pe larg despre : CREMON. Vreau sa stiu cum il reinstalezi, dupa ce l-ai dat jos. Si daca se mai fabrica modelul vechi.
Multumesc.

Trimiteți un comentariu