Scenariu sec

Locaţia: frizerie


Ora: fără importanţă, să zicem că e soare

Decorul: lumină de neon; oglinzi peste tot; o muzică dintr-un radio paradit; un cuier plin de haine; nişte reviste folosite pe o măsuţă; oameni în aşteptare;

Scenariu: un tânăr cu plete este tuns de un frizer bătrân

Concluzie: amândoi sunt trişti; tânărul pentru că îşi pierde părul iar frizerul pentru că e sătul de tuns.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Dar unde este Dida, acest Yin sau Yang, depinde de la caz caz? Unde este acest taler care inclina balanta catre o parte mai telurica, mai prezenta in ochii nostri de dimineata? Dida, unde esti? Daca ma auzi, raspunde-mi....

K.G.Pirel spunea...

Vezi tu, tinere marcel, Dida este o persoana foarte complexa si apare doar; deci atentie, doar, atunci cand este momentul, asterne intelepciunea pe o foaie alba si pleaca, fara vorbe goale, fara soapte zgomotoase.
Asa e Dida !

Anonim spunea...

Nu ma indoiesc, de fapt, l-am suspectat ca este un astfel de om. Sau poate fiinta. Sper doar sa vina mai des, momentul potrivit sa nu mai fie asa de rar. Mu stiu, doar vreau sa vina. Il vreau pe Dida. Il simt aproape, il simt al meu.

Anonim spunea...

...si george nu mai vine...

K.G.Pirel spunea...

george e mort de 3 ani, cum? , nu ai aflat; a murit din cauza la ulcer, se ducea intr o zi dupa bautura si a trecut un tir peste el.
in rest...acasa, e bine, sora cea mare s a maritat cu un tanar foarte frumos si cu bani, fireste iar mamica are probleme cu picioarele.

Anonim spunea...

trebuia sa-i dai gerovital!

Trimiteți un comentariu